עמוד הבית
מתכונים
מדריכים
המלצות
פורום
מתכונים
"חלת" לחמניות כפריות עם עגבניות מיובשות
"לחמניות שחיתות" לשבת בבוקר
ביאלי
בייגל
בייגלה בירה
גלילות קינמון
הבאגט המהיר של מסייה אוזה
הלחם של דודה דונה
חלה "אסייתית"
חלה טבעונית
חלה כפרית עם זרעי פשתן
חלה לראש השנה
חלה לשבת
חלה לשבת בשיטה סינית (Tangzhong)
חלה לשבת, גרסה שנייה
חלה מתוקה עם צימוקים
חלט"ו בשבט (חלת פירות יבשים)
חלת ריבה של סבתא קלרה
חלת תפוח ודבש
טשקנט נון - לחם אוזבקי
כעכי חלה מתוקים
לחם "שובר שיניים"
לחם (כמעט) מלא עם שיפון ופשתן
לחם בטטה וחמוציות
לחם בירה וסולת
לחם בירה כהה
לחם בירה כפרי עם אגוזי פקאן
לחם בירה מלא
לחם בירה רך
לחם בירה שחורה עם צימוקים
לחם בננות
לחם בננות ואגוזים
לחם בסגנון טוסקנה
לחם הולנדי "מנומר" (Tijgerbrood)
לחם זיתים
לחם חורף כפרי
לחם חלב יפני
לחם חמוציות
לחם חמוציות מלא
לחם חצי שיפון עם גרעינים
לחם טחינה
לחם יזדי
לחם כדורסל
לחם כוסמין
לחם כוסמין, תפוח אדמה ודגנים
לחם לבן איטלקי
לחם לבן בסגנון צרפתי
לחם לבן בסיסי
לחם לבן בשיטת לפרד
לחם לבן לכריכים
לחם לבן מושלם
לחם ללא לישה
לחם מלא 100% לכריכים
לחם נבט חיטה בהיר
לחם סולת מתוק לשבת
לחם סילאן ואגוזי מלך
לחם סיציליאני
לחם עגבניות מיובשות
לחם עגבניות מיובשות ואורגנו
לחם עיטורי עגבניות מגולגל
לחם פטריות
לחם פיסטוק
לחם פירות לט"ו בשבט
לחם שאור בהיר עם גרעיני חמניות
לחם שאור ואגוזי מלך
לחם שאור ואגוזים
לחם שאור וגבינה
לחם שאור וגריסים
לחם שאור וקינואה
לחם שאור ושיפון
לחם שאור כפרי
לחם שאור לבן
לחם שאור לבן עם בירה וקצח
לחם שאור מלא עם שיפון
לחם שאור עם עגבניות יבשות וזיתים
לחם שאור עם שיפון וזרעים
לחם שאור שיפון "100%"
לחם שאור שיפון עם בירה ותאנים
לחם שאור, שיפון וזרעי פשתן
לחם שזיפים
לחם שטוח עם עשבי תיבול
לחם שיפון ותפוחי אדמה
לחם תפוח ודבש לראש השנה
לחם תפוחי אדמה ובצל
לחם תפוחי אדמה כפרי
לחמניות ארוכות לכריכים
לחמניות בטטה וגבינה
לחמניות בירה בסגנון איטלקי
לחמניות בית ספר
לחמניות גאודה
לחמניות המבורגר
לחמניות טחינה
לחמניות יוגורט
לחמניות יווניות
לחמניות לראש השנה
לחמניות מקמח מלא
לחמניות נוטלה
לחמניות קוטג'
לחמניות קוקוס
לחמניות קשקבל
פוקאצ'ה
פוקאצ'ה בסגנון מסינה
פוקאצ'ה בסגנון פוליה (Focaccia Puglia)
פוקאצ'ה ללא לישה
פוקאצ'ינות מהירות
פוקאצ'ת בירה וסולת
פיצה
פיצה בסגנון נאפולי
פיתה
פיתה עם זעתר
פרנה - לחם מרוקאי מסורתי
פרעצל
צ'בטה
צ'בטינות סולת ותפוח
צ'בטינות שאור
קלצונה
"חלת" לחמניות כפריות עם עגבניות מיובשות ›
גרסה להדפסה