הבאגט המהיר של מסייה אוזה

מתכון לבאגט צרפתי "אמיתי", עם קרום נוקשה ומתפצח ופנים לבן ורך שיגרום לבני הבית להזעיף פנים לתיירים... זהו באגט המוכן בשיטה ישירה ובמהירות יחסית, ללא מחמצת כלשהי, ולכן מתאים לחסרי הסבלנות שבינינו. את המתכון חיבר האופה הצרפתי ג'ראר אוזה (Gerard Auzet), והוא לקוח מהספרון "וידוייו של אופה צרפתי" (Confessions of a French Baker).
מתכון לבאגט מהיר

מתכון לבאגט מהיר
מתכון לבאגט מהיר

 

המצרכים

  • 450 גרם קמח לחם לבן
  • כפית מלח (7 גרם)
  • 3 כפיות שמרים יבשים (14 גרם)
  • 280 מ"ל מים חמימים

הוראות הכנה

מנפים את הקמח לקערת מיקסר. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מפזרים את השמרים מעל לתערובת הקמח והמלח ומפעילים את המיקסר, עם וו לישה, כך שהשמרים מתחילים להתערבב בקמח. יוצקים את המים בהדרגה לקערה ולשים במשך חמש עד עשר דקות, עד שנוצר בצק אחיד, שנפרד מדפנות הקערה.
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר, מניחים על משטח מקומח קלות ומכסים במגבת מטבח לחה. ממתינים כעשר דקות, ואז מחזירים את הבצק לקערת המיקסר וממשיכים ללוש, במהירות נמוכה-בינונית, עוד חמש עשרה דקות. בתום הלישה הבצק צריך להיות חלק, מבריק וגמיש מאוד.

מתכון לבאגט מהיר

מגלגלים את הבצק לכדור הדוק, מניחים בקערה ומכסים במגבת מטבח לחה. מתפיחים את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו, כארבעים וחמש דקות.
בתום התפיחה, מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים אותו על משטח מקומח. משטחים את כדור הבצק בעדינות לצורת מלבן גס. חותכים את הבצק לארבע חתיכות שוות.

מתכון לבאגט מהיר

לוקחים את חתיכת הבצק הראשונה ומותחים אותה כך שיתקבל מלבן צר וארוך, בערך באורך של כעשרים סנטימטרים. מקפלים את הדופן הרחבה של המלבן פנימה, מעל לאמצע המלבן, ואז את הדופן הנגדית מעליה. מגלגלים מעט, עד שנוצרת כיכר גלילית. מעצבים את יתר פיסות הבצק.
לוקחים מגבת מטבח, לא שעירה, ומקמחים אותה בנדיבות. מניחים את ארבע הכיכרות על המגבת, כשצד ה"תפר" כלפי מטה. יוצרים קפלים במגבת, המפרידים בין הכיכרות. מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה נוספת, במשך כעשרים וחמש דקות.

בתום התפיחה השנייה, נוטלים את אחת הכיכרות בקצותיה ומותחים מעט, כך שהכיכר מתארכת. מניחים את הבצק על משטח העבודה ויוצרים, בעזרת צד כף היד, "חריץ" רדוד לכל אורך הכיכר. מגלגלים את הבצק לכיוון החריץ, עד שנוצרת כיכר דקיקה באורך של כארבעים סנטימטרים. מניחים את הכיכרות, שצד התפר למטה, על תבנית באגט, על מרדה מכוסה בנייר אפייה או על תבנית רגילה, שעליה נייר אפייה. מעצבים את יתר הכיכרות, מכסים אותן במגבת לחה ומתפיחים פעם אחרונה, במשך כארבעים וחמש דקות.

אחרי שמניחים את הכיכרות לתפיחה השלישית, מחממים תנור עם אבן אפייה לטמפרטורה של 250 מעלות. מניחים תבנית ריקה על תחתית התנור. בתום התפיחה, מושחים את הכיכרות במים וחורצים, בעזרת סכין חדה מאוד, ארבעה חריצים אלכסוניים לאורך כל כיכר.

מתכון לבאגט מהיר

אופים במשך כשלושים דקות, עד שהבאגטים מקבלים צבע שחום-זהוב ונקישה על תחתיתם משמיעה צליל חלול. מצננים על רשת למשך כחצי שעה, או לפחות עד שהבאגטים מפסיקים להשמיע קולות פצפוץ...
בתאבון!

מתכון לבאגט מהיר

Easy and Authentic

An authentic but quick and easy recipe is so helpful. Take a peek at roofing contractors grafton.

Many french cuisine is what

Many french cuisine is what we love and also their commercial fence installation.

[url=

Ist Jesus Gott Oder ist er

Ist Jesus Gott
Oder ist er ein Prophet
Jesus war mit Gewissheit nur ein Prophet und nicht Gott
Lesen Sie hier die Wahrheit über Jesus ob er Gott ist oder nur ein Prophet:
Der historische Jesus ist die Rekonstruktion der Figur Jesu von Nazareth durch Forschung auf der Grundlage der historischen Methode. Diese auf Hypothesen basierende Rekonstruktion ist eine Annäherung an den wahren Jesus, die alles umfasst, was Jesus wirklich dachte, fühlte, erlebte, tat und sagte. Aufgrund des Mangels an verlässlichen historischen Quellen ist es nicht sicher, ob der historische Jesus vollständig mit dem wirklichen Jesus übereinstimmt, aber laut dem Bibelwissenschaftler John P. Meier ist er näher als die theologische oder christologische Definition (der dogmatische Christus) oder so andere christliche Berichte über Jesus (den Christus des Glaubens). Um diese Rekonstruktion durchzuführen, wird beispielsweise der historische und kulturelle Kontext betrachtet, in dem Jesus lebte. http://www.ist-jesus-gott.de/ist-jesus-gott/Antworten-aus-der-Bibel-Band... ">Die Wahrheit über Jesus
Die überwiegende Mehrheit der Gelehrten, die zu diesem Thema schreiben, akzeptiert, dass Jesus existiert, obwohl sich die Gelehrten hinsichtlich der Überzeugungen und Lehren Jesu sowie der Genauigkeit der Berichte über sein Leben und der einzigen zwei Ereignisse, denen es unterliegt, unterscheiden "Fast universelle Zustimmung" ist, dass Jesus von Johannes dem Täufer getauft und auf Befehl des römischen Präfekten Pontius Pilatus gekreuzigt wurde und apokalyptische Erwartungen. Jesus wurde von Johannes dem Täufer getauft, dessen Beispiel er möglicherweise gefolgt ist, und begann nach der Hinrichtung von Johannes erst etwa zwei bis drei Jahre vor seinem Tod seine eigene Predigt in Galiläa. Er predigte die Erlösung, die Reinigung der Sünden und das Reich Gottes unter Verwendung von Gleichnissen mit erschreckenden Bildern. Er soll ein Lehrer gewesen sein und an die Heilung des Glaubens geglaubt haben. Einige Gelehrte schreiben ihm die apokalyptischen Aussagen der Evangelien zu, andere Stellen Sie sein Reich Gottes als moralisches und nicht als apokalyptisch dar. Er sandte seine Apostel, um das Reich Gottes zu heilen und zu predigen. Später reiste er nach Jerusalem in Judäa, wo er im Tempel eine Störung verursachte. http://www.ist-jesus-gott.de/ist-jesus-gott/Antworten-aus-der-Bibel-Band... ">Die Wahrheit über das Christentum Es war die Zeit des Passahfestes, als die politischen und religiösen Spannungen in Jerusalem hoch waren. Die Evangelien sagen, dass die Tempelwächter (die Sadduzäer werden geglaubt) ihn verhaftet und Pontius Pilatus zur Hinrichtung übergeben haben. Die Bewegung, die er begonnen hatte, überlebte seinen Tod und wurde von seinem Bruder Jakobus dem Gerechten und den Aposteln fortgesetzt, die die Auferstehung Jesu verkündeten. Sie entwickelte sich im frühen Christentum (siehe Liste der Ereignisse im frühen Christentum).

Seit dem 18. Jahrhundert haben drei unabhängige wissenschaftliche Suchen nach dem historischen Jesus stattgefunden, die jeweils unterschiedliche Merkmale aufweisen und neue und unterschiedliche Untersuchungskriterien entwickeln. Die Porträts von Jesus, die in diesen Prozessen erstellt wurden, unterscheiden sich häufig zwischen Ja und Von das dogmatische Bild, das in evangelischen Berichten dargestellt wird. Zu diesen Porträts gehört Jesus als apokalyptischer Prophet, charismatischer Heiler, zynischer Philosoph, jüdischer Messias und Prophet des sozialen Wandels um es zu konstruieren. Es gibt jedoch überlappende Attribute zwischen den verschiedenen Porträts, und Gelehrte, die sich in einigen Attributen unterscheiden, können sich in anderen einigen.http://www.ist-jesus-gott.de/ist-jesus-gott/Antworten-aus-der-Bibel-Band... ">Prophezeiung von Jesus Verschiedene Wissenschaftler haben die verschiedenen Ansätze kritisiert, die bei der Erforschung des historischen Jesus verwendet wurden: einerseits die mangelnde Genauigkeit der Forschungsmethoden, andererseits die "spezifischen Agenden", die alte Quellen so interpretieren, dass sie bestimmten Zielen entsprechen. Im 21. Jahrhundert wurden die "maximalistischen" Ansätze des 19. Jahrhunderts, die alle Evangelien akzeptierten, und die "minimalistischen" Tendenzen des frühen 20. Jahrhunderts, die sie völlig ablehnten, aufgegeben, und die Gelehrten begannen sich auf das zu konzentrieren, was historisch wahrscheinlich und plausibel an Jesus ist.
Weihnachten ist der christliche Feiertag, an dem zur Zeit der Wintersonnenwende die Geburt Jesu von Nazareth gefeiert wird. Für viele Menschen ist Weihnachten ein beliebter Feiertag, der von seiner religiösen Grundlage getrennt ist.

concrete companies near me

This article is quite interesting and I am looking forward to reading more of your posts. Thanks for sharing this article with us.

perfect

This is the most perfect baguette I've seen so far.

credit repair orlando

Awesome!

This recipe for a "real" French baguette is interesting and I will try it this weekend! window tinting st louis

Wow!

My relatives will love this Baguette for sure! tree removal rapid city

This bread with butter is

This bread with butter is amazing!! I will remake this recipe soon and see if I can make a good bread

I've been wanting to make

I've been wanting to make this on my own, thanks for sharing this recipe, I'm so excited

הכנתי ויצא מדהים! מזכיר את הבאגטים הטובים של פריז

תודה רבה

באגי מתכווץ

שלום, תופעה מוזרה באפיית הבאגט. לאחר האפייה הבאגטים במקום לתפוח (עם כמות כזו של שמרים) הם התכווצו ב 20% בערך.
יש מישהו שיכול להאיר את עיני לתופעה הזו. תודה מראש

נשרף לי

תודה רבה על המתכון. אצלי זה נשרף. אני הורדתי במשך האפיה - אפילו 20 דקות מספיק.

נשרפו לי!

התפלאתי שלא כתוב להוריד את הטמפרטורה לפני ההכנסה לתנור, אבל פעלתי לפי הכתוב. חזרתי אחרי עשרים דקות, והקרום כבר היה חרוך כמעט לחלוטין.
האם האפייה אכן צריכה להיות ב-250 מעלות?

אני אופה ב-250

אני אופה ב-250 מעלות, כפי שכתוב במתכון, והתוצאות מצולמות...
אם הקרום נחרך לך - נסה להנמיך את הטמפרטורה ל-220 (מראש), או להניח מעל לכיכרות רדיד אלומיניום לאחר שקיבלו גוון זהוב.

היי, לא הבנתי

היי,

לא הבנתי משהו,

ההמלצה שלכם היא: תבנית מיוחדת לבאגטים שתהיה על גבי תבנית אבן, ומתחת לתבנית אבן שתהיה תבנית עם מים?

תודה רבה !

אורטל

בדיוק :) אם כי

בדיוק :)
אם כי ניתן לוותר גם על תבנית הבגט וגם על האבן.

למי שאין אבן

למי שאין אבן אפיה, מה כדאי לעשות? האם אפשר להפוך תבנית אפיה רגילה (לא נון-סטיק) עם נייר אפיה מעל? והאם עדיין צריכים תבנית אפיה מיוחדת לבאגטים?

אין צורך בתהנית

אין צורך בתהנית הפוכה אם אין אבן.
והתבנית לבגט פשוט נועדה ליצור את הצורה הגלילית, היא אינה חיונית.

שאלה לגבי התפחה במקרר

אני רוצה להכין את הבצק מראש ואז למחרת לאפות, האם אני יכולה לעשות את ההתפחה הראשונה במקרר ואז לעשות את שאר ההתפחות ביום למחרת?

כן, בודאי.

כן, בודאי.

היי , חג שמח (-: שאלה ..

לפני השאלה רציתי לברך אותך על האתר ,אני מאוד נהנה לבקר בו מידי פעם , המתכונים מפורטים ונוחים, ניסיתי כמה וכולם יצאו טעימים ומוצלחים (-:
עכשיו לשאלה :

רשום לשים תבנית ריקה בתחתית , לשים בה מים ? פושרים ? רותחים ? באיזה שלב ?

ועוד שאלה , אם יש לי תבנית לבגאטים אני עדיין צריך לשים גם אבן ?

תודה. לגבי

תודה.

לגבי התבנית - כנראה שבטעות עריכה השמיטה את מה שאמור להופיע שם: עם הכנסת הבצק לתנור, יוצקים על התבנית כוס מים קרים.

אני ממליץ להשתמש באבן בכל מקרה, ללא קשר לתבנית הבגט. היא לא הכרחית, אבל משפרת את התוצאה.

תודה על התשובה

תודה על התשובה המהירה
עשיתי בכל אופן בלי מים , הנחתי שזה אולי כדי למנוע חום מהתחתית, אבל יצא מעולה בכל זאת, אני אשתמש בזה בפעם הבאה..
חג שמח (-:

לא הבנתי משהו

שלום ותודה על המתכון המפורט. בכל זאת לא הבנתי את השלב שבו מותחים את הגליל, עושים 'חריץ' בעזרת גב כף היד, ומה עושים אח"כ? מה פירוש 'מגלגלים לכיוון החריץ'?

Very Good

I love this tradition. It is wonderful. Praise God! Roofing Contractor/

sous vide

Somewhere, something incredible is waiting to be known.
sous vide

sous vide

Everybody needs beauty as well as bread, places to play in and pray in, where nature may heal and give strength to body and soul.
water bath cooking