הלחם הזה גורם לי להצטער שעדיין לא מצאו דרך להעביר ריחות באינטרנט. זהו לחם מיוחד, בעל טעם עדין אך מורגש של בננות ויחד עם זאת לא מתוק.
מכינים את הפוליש: מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השמרים והמים ומערבבים היטב,עד ליצירת עיסה אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר למשך שעה. בתום הזמן, מכניסים את הפוליש למקרר, לפחות למשך שמונה שעות. ניתן להשתמש במחמצת עד שלושה ימים לאחר הכנתה.
כשעתיים לפני הכנת הבצק, שופכים את קמח התירס ואת המים לקערה קטנה, ומערבבים לעיסה. מכסים ומניחים בצד.
כשעה לפני תחילת העבודה על הבצק, מוציאים את הפוליש מהמקרר ומניחים בטמפרטורת החדר.
מקלפים את הבננות, מניחים אותן בצלחת עמוקה ומועכים לעיסה אחידה בעזרת מזלג.
מנפים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב, לפיזור אחיד שלהם בקמח. מוסיפים את הפוליש, את עיסת הבננות, את קמח התירס, את הסילאן והחלב ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. במידת הצורך, מוסיפים עוד חלב לעיסה.
מאחר והבצק לח מאוד, יש ללוש אותו כמו שלשים צ'יאבטה, או במערבל – כעשר דקות עם וו לישה במהירות נמוכה.
מקמחים בנדיבות משטח רבוע, בשטח של כ-30 ס"מ רבוע. מוציאים את הבצק מהקערה בעזרת מגרד בצק או מרית רטובה ומניחים על הקמח. עתה מקפלים את הבצק: בידיים מקומחות היטב מושכים בעדינות צד אחד של הבצק, באורך שליש ממנו, ומקפלים אותו על חלקו העליון של הבצק. מבצעים את אותה הפעולה עם הצד השני של הבצק, כך שנוצרת מעין "מעטפה" מקיפול שני השלישים זה מעל זה. עתה מקפלים את הבצק לשניים, בניצב לכיוון קיפול השלישים. הבצק אמור להיות בצורת ריבוע גס.
מקמחים את חלקו העליון של הבצק ומכסים ביריעת ניילון רפויה. מניחים למשך שעה וחצי.
מקפלים את הבצק שנית, מקמחים ומכסים ביריעת ניילון. מניחים לתפיחה למשך כשעתיים נוספות. בגמר התפיחה הבצק אמור להראות תפוח מאוד, אם כי לא בהכרח יכפיל את נפחו.
הכנת הכיכרות: בעזרת מגרד בצק או סכין גדולה, חותכים בעדינות את הבצק לשני חלקים שווים (או יותר – תלוי בכמות הכיכרות שאתם רוצים ובגודלן). נזהרים מאוד שלא להוציא אויר מהבצק. מקמחים את הידיים ונוטלים את אחת מחתיכות הבצק. מעצבים אותה בעדינות לצורה מלבנית גס. מותחים את אחד הקצוות הצרים ומקפלים אותו על חלקו העליון של הבצק חוזרים על הפעולה עם הקצה השני של הבצק, כך שנוצרת מעין "מעטפה" מלבנית. מקמחים את הבצק ומניחים אותו מרדה או תבנית המכוסה בנייר אפיה, כשהצד שקיפלנו כלפי מטה. מקמחים היטב את חלקו העליון של הבצק ומכסים ביריעת ניילון רפויה. מניחים לכיכרות לתפוח במשך כשעה עד שעה וחצי.
מיד לאחר עיצוב הכיכרות מתחילים בחימום התנור. מניחים אבן אפייה על רשת במסילה האמצעית של התנור ותבנית ריקה על תחתיתו. מחממים את התנור לחום גבוה מאוד, כ-250 מעלות. לפני הכנסת הלחם לתנור, שופכים כוס מים קרים על התבנית הריקה, ליצירת אדים.
בגמר התפיחה, מחליקים את הכיכרות אל אבן האפיה (או אופים בתבנית, במסילה האמצעית בתנור). מרססים מים על דפנות התנור שלוש פעמים – מיד עם הכנסת הבצק, אחרי 30 שניות ואחרי דקה. לאחר הריסוס האחרון מנמיכים את החום לכ-230 מעלות. אופים במשך כ-20 עד 30 דקות. אם צריך, מסובבים את הכיכרות בתנור בזמן האפייה, כך שישחימו באופן אחיד.
הערה: אם התנור אינו גדול מספיק לאפיית כל הכיכרות בו זמנית, ניתן לאפות אותן אחת אחרי השנייה.
בגמר האפייה, מוציאים את הכיכרות ומצננים על רשת. ממתינים חצי שעה לפני האכילה , אם הריח שממלא את הבית לא שיגע אתכם לפני כן...
בתאבון!
Impacto mecanico
análisis de vibraciones
Sistemas de ajuste: esencial para el operación uniforme y óptimo de las dispositivos.
En el campo de la tecnología actual, donde la eficiencia y la seguridad del dispositivo son de gran trascendencia, los aparatos de balanceo tienen un papel esencial. Estos sistemas adaptados están desarrollados para calibrar y fijar elementos rotativas, ya sea en equipamiento industrial, medios de transporte de transporte o incluso en electrodomésticos de uso diario.
Para los especialistas en mantenimiento de equipos y los profesionales, operar con aparatos de balanceo es crucial para asegurar el desempeño estable y fiable de cualquier mecanismo dinámico. Gracias a estas soluciones modernas innovadoras, es posible minimizar considerablemente las sacudidas, el sonido y la esfuerzo sobre los sujeciones, extendiendo la tiempo de servicio de elementos importantes.
De igual manera importante es el papel que tienen los dispositivos de ajuste en la soporte al cliente. El soporte especializado y el conservación permanente utilizando estos equipos facilitan ofrecer prestaciones de gran excelencia, incrementando la satisfacción de los consumidores.
Para los propietarios de proyectos, la contribución en estaciones de ajuste y sensores puede ser fundamental para aumentar la rendimiento y productividad de sus dispositivos. Esto es especialmente relevante para los inversores que manejan reducidas y intermedias emprendimientos, donde cada aspecto importa.
Asimismo, los dispositivos de equilibrado tienen una vasta utilización en el ámbito de la prevención y el supervisión de calidad. Posibilitan identificar eventuales defectos, reduciendo intervenciones costosas y daños a los aparatos. Incluso, los datos obtenidos de estos equipos pueden aplicarse para maximizar métodos y aumentar la reconocimiento en plataformas de investigación.
Las zonas de aplicación de los sistemas de ajuste comprenden diversas ramas, desde la producción de vehículos de dos ruedas hasta el control ecológico. No interesa si se refiere de grandes producciones industriales o pequeños talleres caseros, los sistemas de balanceo son necesarios para promover un funcionamiento productivo y sin presencia de paradas.
It's perfect for breakfast,
It's perfect for breakfast, a snack, or any time you crave a subtly sweet treat with a delightful banana flavor.
stromectol without a prescription
Uterine leiomyomas correlation of MR, histopathologic п¬Ѓndings, and symptoms is stromectol the same as ivermectin
cialis 5mg buy online
compare kamagra alquilo kamagra kamagra energy gell
sex h games
pc sex games
sex games: vegas
animal sex hentai flash games
Banana breads are the best
Banana breads are the best specially when it hasCaramels
Great recipe.
What a great recipe thanks for sharing I hope don't mind if i share with my friends at (Brick Paver Repairs). & (Tree Removal Near Me).
Recipe
מתכון נפלא, אנסה את זה small kitchen renovations Sydney
Banana bread is one of my
Banana bread is one of my favorite bread, I will try this recipe out!
I love banana breads
I love banana breads specially the scent of it just after baking in the oven. pool cage repair st. petersburg
Looks simple and easy but it
Looks simple and easy but it probably won't be easy to make. I love this bread a lot
I will try this recipe and
I will try this recipe and hope that it will come out good and delicious
במקום חלב
היי שלומי. כאדם דתי שלא לש לחם עם חלב מטעמי דת...אשמח לדעת במה ניתן להחליף את החלב במתכון?! תודה מראש
1. אם ממירים את
1. אם ממירים את קמח התירס בסולת,האם עדיין יש צורך לערבב עם מים שעתיים לפני הכנת הבצק גמו שכתוב לגבי קמח התירס?
2. אם ממירים את השמרים בפוליש בשאור לפי היחס שכתבת בתגובות, האם מוותרים על השמרים בבצק,או שאין קשר?
במקום קמח תירס
אם מוותרים על קמח התירס, מוסיפים קמח אחר במקום? אם כן, איזה?
אפשר לוותר
אפשר לוותר לחלוטין ולהמיר בקמח רגיל או בסולת
האם חובה קמח כפרי
מה ההבדל בין קמח כפרי לבין קמח לבן רגיל, והאם אפשר להמירם זה בזה?
תודה
בהחלט ניתן
בהחלט ניתן להמיר את הקמח הכפרי בלבן. התוצאה לא תהיה זהה לזו שאני מקבל, אבל טובה בפני עצמה...
רבע כפית שמרים יבשים?
זו כמות מזערית. כמה זה בגרמים? בערך גרם אחד?
איך אתה מודד כזאת כמות?
שמתי 3 גרם בפוליש. האם זה יותר מדי? האם זה יפגע בבצק? להתחיל מהתחלה?
אני לא שוקל
אני לא שוקל בד"כ, אלא משתמש בכפית מידה - יש לי סט בגדלים קבועים (כף, כפית, חצי ורבע כפית), מליץ לך גם לרכוש.
ואין סיבה לזרוק את הפוליש - אבל תקצרי את משך התפיחה שלו.
החלפת השמרים בשאור
היי שלומי
האם אפשר להחליף את השמרים בשאור? אני זוכר שבסדנה נתת לנו לטעום לחם בננות שהכנת עם שאור, והוא היה מעולה.
אם כן, תוכל לציין את הכמויות?
תודה,
עמרי
המרה בשאור: את
המרה בשאור:
את הבצק המקדים מכינים מ-200 גרם שאור + 200 גרם קמח ו-100 מ"ל מים.
מפחיתים שליש מכמות החלב בבצק - מוסיפים את היתר אם יש צורך.
Great Info
thanks for the share https://chappelleroofing.com
Great post!
Great blog !! You should start many more. I love all the info provided. I will stay tuned.
https://www.newcastlestaircases.com.au/
Best way to eat Bannanas
Superb recipe, thank you for sharing
deck builders sydney attic conversion sydney bathroom makeovers Sydney spray foam insulation Sydney tree services northern beaches mould removal sydney slate roof repairs melbourne plumber inner west sydney
sell my house fast tampa
Thanks for the essay and the helpful advice. I agree that hard work is the most crucial factor in achieving success.
sell my house fast tampa
So great. Thanks for sharing
So great. Thanks for sharing this recipe.