בתאריך 18 באפריל 2013 ערכנו סדנא לימודית לאפיית לחם ביתי. בסדנא למדנו על המרכיבים הנחוצים להכנת לחם מוצלח בבית, על השפעת היחס ביניהם על התוצאה, על שאור וגידולו ועל נושאים נוספים הקשורים באפיית לחם. הלימוד לווה בהתנסות מעשית וכל משתתף הכין כיכר לחם, על פי העדפותיו.
הסדנא הייתה מוצלחת ומהנה (לפחות עבורי ;-) ). כדאי להתעדכן באתרו ובעמוד הפייסבוק לגבי מועד עריכתן של סדנאות נוספות.
סדנא מהעתיד?
אני אוהב לאפות ולבשל ולקבל רעיונות שונים, נתקלתי באתר זה במקרה.
אריתי שיש סנדא לאפיית לחם ביתי, חשבתי אולי להשתתף באחת כזאת...אבל אני לא מאמין שאני אחייה עד שנת 2060 שלא לשבר על עוד כ- 100 שנת, שנת 2103....זה מעט רחוק מאוד בשבילי.
מי יודע אולי אז לא יצטרכו יותר סדנאות בישול ואפייה, בכל יהיה אוטומטי ועופעל על פי המחשבה בלבד.
אפייה נעימה לכולם.